1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-06-2021 23:27

Γερμανία: Η ομάδα του Πότσδαμ καλωσόρισε και επίσημα την Κωνσταντίνα Βλαχάκη

Την μεταγραφή της 26 χρονης ακραίας (1μ77), Κωνσταντίνας Βλαχάκη, ανακοίνωσε το Ποτσδαμ που προπονεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής μας ομάδας, Γκιγιέρμο Ναράνχο .

«Με τη νέα υπογραφή της Κωνσταντίνας Βλαχάκη για τη θέση της ακραίας με υποδοχή, ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμός της ομάδας για την σεζόν 2021/2022 του Πότσδαμ.  Πρόκειται για μια εξαιρετικά έμπειρη παίκτρια για την η οποία έχει ήδη κερδίσει πολλά πρωταθλήματα και κύπελλα στην Ελλάδα.Την σεζόν 2019-20 ήταν στη Θέτιδα Βούλας και την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του ΑΟ Θήρας.

 Για τον προπονητή μας Γκιγιέρμο Ναράνχο είναι μία «σούπερ  δυνατή παίκτρια». Έχει αγωνιστεί στο μπιτς βόλεϊ και είναι πολύ καλή σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Η σκληρή δουλειά και η συνεχής προθυμία να μαθαίνει, την έκαναν σημαντικό παίκτη στην ελληνική εθνική ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι η Κωνσταντίνα θα είναι επίσης σημαντικός παίκτης στην τακτική του Πότσδαμ την επόμενη σεζόν.». 

Η Κωνσταντίνα Βλαχάκη σχολίασε για την μετακίνηση της στη Μπουντεσλίγκα που θα έχει συμπαίκτρια την Λάουρα Έμοντς που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος του Πότσδαμ στη νέα σεζόν. Η Μπουντεσλίγκα ένα ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και χαίρομαι που είμαι μέλος μιας τέτοιας ομάδας με τόσο υψηλές φιλοδοξίες. Θα δώσω τα πάντα για να επιτύχουμε τους στόχους μας, και πιστεύω ότι η νέα σεζόν θα είναι πολύ επιτυχημένη για εμάς.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ