1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-06-2021 10:22

Τεράστια επιτυχία για την Ιμόκο Κονελιάνο καθώς ανανέωσε με την Εγκόνου

Τεράστια επιτυχία για την Ιμόκο Κονελιάνο, η οποία με περηφάνια ανακοίνωσε την παραμονή της Πάολα Εγκόνου. Η 22 χρονη (1μ93) Ιταλονιγηριανή διαγώνια και κορυφαία παίκτρια στον κόσμο που οδήγησε τον Ιταλικό σύλλογο φέτος σε «τρεμπλ» και την διατήρησε αήττητη για δύο χρόνια, υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας της, παρά τα απίστευτα ποσά που της έδινε η Φενέρμπαχτσε για να πάει Τουρκία.

Σε αυτά τα δύο χρόνια με την Κονελιάνο, η 22 χρονη διαγώνια και «πυρηνικό όπλο» του συλλόγου, κέρδισε ένα Ιταλικό Πρωτάθλημα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συλλόγων, το πρόσφατο Τσάμπιονς Λιγκ στη Βερόνα με 3-2 κόντρα στη Βακιφμπανκ, καθώς και δύο Ιταλικά Κύπελλα και Σούπερ Κύπελλα.

Επίσης κέρδισε το MVP του τελευταίου τελικού του Ιταλικού πρωταθλήματος, του Τσάμπιονς Λιγκ και του Ιταλικού Κυπέλλου.Κατά τη διάρκεια της σεζόν, έσπασε το ατομικό ρεκόρ σκοραρίσματος σε έναν αγώνα γυναικών στην Ιταλία, με 47 πόντους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ