1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-06-2021 21:30

Η Λούμπε παρουσίασε τον «Τσάρο» Ζάϊτσεφ «Ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τα πάντα»

Μεγάλη μέρα η σημερινή για την νταμπλούχο Λούμπε, η οποία παρουσίασε και επίσημα τον αρχηγό της εθνικής Ιταλίας κορυφαίο διαγώνιο του παγκοσμίου βόλεϊ ,Ιβαν Ζαϊτσεφ. Ο 32 χρονος (2μ04) «Τσάρος» που επέστρεψε μετά από επτά χρόνια στον Ιταλικό σύλλογο στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, υποστήριξε ότι είναι πανέτοιμος για να βοηθήσει τη Λούμπε να κυνηγήσει όλους τους στόχους της τη νέα περιόδου, ενώ η πρόεδρος του συλλόγου Σιμόνα Σιλέονι δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για την μεγάλη επιστροφή του «Ιβάν του τρομερού».

Αρχικά η πρόεδρος της ομάδας Σιμόνε Σιλεόνι που του εχει ιδιαίτερη αδυναμία, τόνισε: «Στο φινάλε του πρωταθλήματος του 2014, ο Ιβάν μου αφιέρωσε την φανέλα της κατάκτησης του τίτλου με μια ιδιαίτερη φράση:"Σας ευχαριστώ για τα καλύτερα δύο χρόνια της ζωής μου. Προσέξτε, θα επιστρέψω σύντομα! " Χρόνια αργότερα είμαστε εδώ για να υποδεχτούμε και πάλι τον Ιβάν. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή, μετά από πολύ καιρό και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι , που τον έχουμε μαζί μας.»   

Από την πλευρά του ο Ιβάν Ζάιτσεφ σχολίασε: «Είναι δύσκολο για μένα τώρα να βρω τα σωστά λόγια για να εκφράσω όλη τη χαρά που αισθάνομαι, επειδή είμαι εδώ και πάλι μαζί σας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν με αυτή την υπέροχη ομάδα που είναι γεμάτη με παίκτες πρωταθλητές.

Η Λούμπε είναι μια φιλόδοξη και οργανωμένη εταιρεία, η οποία μου έδωσε την δυνατότητα να την αγκαλιάσω και πάλι μετά από 7 χρόνια. Το 2014 άφησα ένα νικηφόρο κλαμπ και το ξαναβρήκα στην κορυφή της Ιταλίας. Ελπίζω να μπορώ να συμβάλω στην κατάκτηση όλων των στόχων της νέας χρονιάς με την στήριξη των οπαδών μας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ