1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-05-2021 13:04

Nations League: Πρεμιέρα στο Ρίμινι της Ιταλίας με το τουρνουά γυναικών

Mε τη συμμετοχή 32 ομάδων (16 γυναικείων και ισάριθμων ανδρικών ) ξεκινάει σήμερα στο Ρίμινι της Ιταλίας το μεγάλο τουρνουά του Nations League. Πολλές ομάδες όμως δεν θα κατέβουν με πλήρης αποστολές, αφού οι προπονητές αρκετών χωρών αποφάσισαν να προφυλάξουν τα αστέρια τους, από τραυματισμούς και κρούσματα covid, ενόψει μάλιστα των Ολυμπιακών αγώνων που είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν σε 3 μήνες.

Μάλιστα αρκετοί τεχνικοί προτίμησαν να πάρουν ταλαντούχες παίκτριες και παίκτες αλλά και αρκετούς αναπληρωματικούς-κες για να τους δώσουν χρόνο συμμετοχής

Αρχικά η πρεμιέρα γίνεται σήμερα με την πρώτη αγωνιστική γυναικών ενω τα πιο ενδιαφέροντα ματς θα δειξει η Νova. Οι ομάδες θα παίξουν 8 αγωνιστικές από 25/5-25/6, με κανονική βαθμολογία και πολλά ρεπό μέσα σ’ένα μήνα. Οι πρώτες τέσσερις ομάδες θα πάρουν μέρος σε Final-4 όπου θα κριθούν τα μετάλλια της διοργάνωσης.Το τουρνουά ανδρών θα ξεκινήσει από 28/5-27/6.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας οπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ιταλίας-Πολωνίας:

Ολλανδία - Βέλγιο

 Τουρκία - Σερβία

Γερμανία - Ρωσία

 Ιαπωνία - Ταϊλάνδη  

Κίνα - Νότια Κορέα  

Δομινικανή Δημοκρατία - ΗΠΑ

 Ιταλία - Πολωνία (20:00 Νοva sports3) 

Βραζιλία - Καναδάς

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ