1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-05-2021 21:55

Ιταλία: Η Περούτζια παρουσίασε και επίσημα τον Νίκολα Γκρμπτς

Και επίσημα η Περούτζια παρουσίασε τον Νίκολα Γκρπτς ως το νέο της προπονητή, ο οποιος επιστρέφει και πάλι στην Ιταλική ομάδα μετά από πέντε χρόνια. Ο Σέρβος τεχνικός που οδήγησε την Πολωνική Ζακσα στην κατάκτηση-θαύμα του Τσάμπιονς Λιγκ, υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις:

«Πάντα πίστευα ότι μια μέρα θα επέστρεφα στην Περούτζια, όπου είχα την πρώτη ευκαιρία να ξεκινήσω ως προπονητής. Φέτος οι συνθήκες ήταν ιδανικές και είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα για να προσπαθήσω να κερδίσω για πρώτη φορά στην Ιταλία και με την Περούτζια κάποιο τρόπαιο. 

  Στη Ζακσα όπου είχα πολύ τεχνικούς παίκτες, που έδιναν πολλές λύσεις. Η Περούτζια που διαμορφώνεται θα είναι λίγο διαφορετική, πολύ πιο φυσική και με τα δικά της χαρακτηριστικά, μια ομάδα που θα πιέζει σκληρά στο σερβίς και που πρέπει να έχει ισορροπία μπλοκ- άμυνας Θα προσπαθήσω να  προσαρμόσω τη δουλειά μου στα χαρακτηριστικά των παικτών μου, ώστε να αξιοποιηθεί κάθε στοιχείο της ομάδας .»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ