1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-05-2021 13:16

Ιταλία: Αναλαμβάνει την Περούτζια ο Γκρμπτς μετά το «βελούδινο διαζύγιο» με την Ζάκσα

Ο Νίκολα Γκρμπτς θα ειναι ο νέος τεχνικός της Περούτζια. Μετά την κίνηση-βόμβα με την απόκτηση του διεθνή πασαδόρου της Τρεντίνο, Σιμόνε Τζιαννέλι , ήρθε η ώρα να κλείσει και το θέμα του προπονητή.Η «πολιορκία» του προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ζάκσα είχε αποτελέσματα, και ο Νίκολα Γκρμπτς απάντησε θετικά στην πρόταση της δευτεραθλήτριας Ιταλίας.

Τον Δεκέμβριο του 2020, ο Γκρμπτς επέκτεινε το συμβόλαιο του με τη Zάκσα για δύο ακόμη σεζόν αλλα πριν από λίγες μέρες και αφου κόπασαν τα πανηγύρια για την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ, ζήτησε για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, να λυθεί η συνεργασία και να αποχωρήσει από την ομάδα και το Πολωνικό πρωτάθλημα  

 «Δεν ήταν μια εύκολη κατάσταση για εμάς, αλλά ήταν επίσης μια δύσκολη απόφαση για τον Νίκολα. Σε αυτήν την περίπτωση, τα οικονομικά ζητήματα ή οι συμφωνημένοι όροι δεν ήταν σημαντικά, αλλά για οικογενειακά θέματα, έχω πολλή κατανόηση.» είπε ο Σεμπάστιαν Σβιντέρσκι, πρόεδρος της Ζάκσα.

«Η Zάκσα ως σύλλογος και ο Σεμπάστιαν Σβιντέρσκι ως πρόεδρος, έκανε τα πάντα για να με κρατήσει και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ήταν τόσο δύσκολη απόφαση αυτό το «διαζύγιο». Δεν είχα ποτέ και μάλλον δεν θα έχω καλύτερη εμπειρία ως προπονητής από ό, τι είχα στη Ζάκσα.

Οι συνθήκες ήταν τέλειες, βρήκα «χημεία» με το προσωπικό, και με τους παίκτες είχαμε πολύ καλή συνεργασία και εμπιστοσύνη ο ένας με τον άλλο. Το να τα αφήσεις όλα ήταν πολύ δύσκολο. Φεύγω για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους και πρέπει να παραδεχτώ ότι βρήκα μια μεγάλη κατανόηση, από τον πρόεδρο», δήλωσε ο Νίκολα Γκρμπτς 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ