1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-05-2021 16:07

Ιταλία: Το «Κόλπο γκρόσο» της χρονιάς (1,4 εκ.ευρώ) έκανε η Περούτζια με Τζιαννέλι!

Τελικά η Περούτζια «τίναξε τη μπάνκα στον αέρα» και με 1.400 χιλιάδες ευρώ, έκανε δικό της τον 24 χρονο (2μ,00) βασικό πασαδόρο της Τρεντίνο και της «Σκουάντρα Αντζούρα», Σιμόνε Τζιαννέλι, όπως ανέφερε αρχικά χτεσινό δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας.

Την εκπληκτική συμφωνία για την μετακίνηση του Γιαννέλι, επιβαίωσε και το σαϊτ του συλλόγου (perugia24.net) το οποίο επισημαίνει:  «Έγινε! Ο Σιμόνε Τζιιαννέλι στην Περούτζια με μια επιχείρηση αξίας ενός εκατομμυρίου και 400 χιλιάδων ευρώ!»  

Η ανάρτηση της ομάδας αναφέρει: 

«Υπάρχει η συμφωνία! Τις επόμενες μέρες θα γίνει και επίσημη, αλλά ο Σιμόνε Γιαννέλι θα είναι ο νέος πασαδόρος της ομάδας.

Είναι το χτύπημα της χρονιάς στο ιταλικό βόλεϊ. Ο  Τζιαννέλι είναι μαέστρος της εθνικής ομάδας και η «σημαία» του Τρέντο, φεύγει όπως από την ομάδα λόγω μείωσης του μπάτζετ του συλλόγου από τον πρόεδρο Ντιέγκο Μόσνα. 

Ο Τζιανέλλιι είναι γεννημένος το 1996, θεωρείται μακράν ο καλύτερος πασαδόρος στην Ιταλία και μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο. Θα πάρει τη θέση του Ντράγκαν Τράβιτσα, ο οποίος φεύγει σε λίγες εβδομάδες.

Τα στοιχεία της συμφωνίας είναι γνωστά από πηγές του Τρεντίνο (προφανώς ανεπίσημα αλλά εξαιρετικά αξιόπιστα).  Για να αγοράσει το μπαϊ άουτ του παίκτη, η δευτεραθλήτρια Ιταλίας θα πληρώσει το ποσό των 550 χιλιάδων ευρώ.  Επισης ο παίκτης, ο οποίος είχε καθαρό μισθό 350 χιλιάδων ευρώ), θα είναι πάρει αύξηση 100 χιλιάδων ευρώ και θα φτάσει τις 450 χιλιάδες καθαρό επί δύο χρόνια, συνολικά θα εισπράξει 900 χιλιάρικα!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ