1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-05-2021 13:01

Η Μόντσα παρουσίασε την Κατερίνα Ζακχαίου.«Έτοιμη να ζήσω αυτή τη νέα περιπέτεια» (vid)

Την 22 χρόνη (1μ92) Κατερίνα Ζακχαίου παρουσίασε η Μόντσα. Την διεθνής Κύπρια κεντρική που προέρχεται από μια εκπληκτική χρονιά στη Serie A1 με την Κούνεο, καλωσόρισε στην επίσημη σελίδα του ο Ιταλικός σύλλογος ενώ ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Κλαούντιο Μπονάτι, της παρέδωσε την φανέλα του συλλόγου.

Ζακχαίου: «Να μεγαλώσω και να βελτιωθώ αγωνιστικά» 

Στις πρώτες της δηλώσεις η Ζακχαίου σχολίασε για την επιλογή της να συμφωνήσει με την Μόντσα: 

«Επέλεξα τη Μόντσα γιατί είναι μια μεγάλη και φιλόδοξη ομάδα. Για μένα αυτή είναι μια νέα μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου, μια τέλεια εμπειρία για να μεγαλώσω και να βελτιωθώ αγωνιστικά. Θα ήμουν πολύ χαρούμενη αν μπορούσα να έβλεπα τους οπαδούς μας στο γήπεδο, γιατί η ζεστασιά τους είναι πολύ σημαντική για εμάς τις παίκτριες. Είμαι ενθουσιασμένη για αυτήν τη νέα περιπέτεια και έτοιμη να τη ζήσω. Ελπίζω ότι όλες οι παίκτριες θα μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επιτύχουμε κάτι σπουδαίο για την ομάδα και το κλαμπ.»

Για την συμμετοχή της με την ομάδα στο Τσαμπιονς Λιγκ υποστήριξε: «Είναι η πρώτη μου φορά στην μεγάλη αυτή διοργάνωση. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ό, τι μπορούμε για να φτάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο ».

Ο αθλητικός διευθυντής της του συλλογου, Κλαούντιο Μπονάτι τόνισε:

«Η Κατερίνα έχει τα προσόντα να γίνει κορυφαία παίκτρια σε διεθνές επίπεδο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που την καταφέραμε να γίνει η παίκτρια μας, λαμβάνοντας υπόψη τις ικανότητές της αλλά και τη νεαρή της ηλικία. Με την προθυμία της να δουλέψει στις προπονήσεις για να βελτιωθεί, πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει αποφασιστικά στην επίτευξη των στόχων μας τα επόμενα χρόνια ". 

Να σημειωθεί ότι η Ζακχαίου στην πρώτη της σεζόν με την Κούνεο, αγωνίστηκε σε 24 ματς , 96 σετ, κέρδισε 296 πόντους, ειχε 52,0% επίθεση, πήρε 15 άσσους (δεύτερη καλύτερη επίδοση στο Κουνέο ) και έκανε σνολικά 84 μπλοκ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Λεμεσού, Πανναξιακό, Ολυμπιακό, Κούνεο.

 Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις πρώτες δηλωσεις της Ζακχαίου για την επιλογή της να πάει στη Μόντσα:

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ