1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-04-2021 16:11

Τσάμπιονς Λιγκ: Η «εξωπραγματική» Πάολα Εγκόνου και η ασταμάτητη Ιζαμπέλα Χαακ κρίνουν τον Super final γυναικών

Κονελιάνο και Βάκιφμπανκ είναι το πρώτο ζευγάρι που ανοίγει την αυλαία των Super finals του Τσαμπιονς Λιγκ στη Βερόνα. Βαρόμετρο σε αυτή την μεγάλη αναμέτρηση των γυναικών, θα παίξει η απόδοση δύο κορυφαίων παικτριών που βοήθησαν τα μέγιστα τους συλλόγους του να φτάσουν μέχρι εδώ. Πρόκειται για την Πάολα Εγκόνου της Κονελιάνο και την Ιζαμπέλα Χάακ της Βάκιφμπανκ, για τις οποίες μάλιστα η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία (CEV) τους έκανε και σχετικό αφιέρωμα με τις φετινές εντυπωσιακές επιδόσεις τους, στα ματς του Τσάμπιονς λιγκ.

Η «εξωπραγματική» Πάολα Εγκόνου

Αρχικά η 22 χρόνη (1μ94) Ιταλονιγηριανή Εγκόνου είναι το «πυρηνικό όπλο» της αήττητης σε όλες τις διοργανώσεις Ιμόκο Κονελιάνο. Πρόκειται για μία «εξωπραγματική» αθλήτρια, η οποία σκοράρει όσο θέλει και όπως θέλει (φετινό της ρεκόρ οι 47 πόντοι), σε όλα τα παιχνίδια είτε είναι πρωτάθλημα, είτε κύπελλο Ιταλίας, είναι η MVP όλων των διοργανώσεων στην γειτονική χώρα ενώ στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν καταλυτική στα παιχνίδια-κλειδιά. Εκτός από την Εγκόνου η Ιμόκο στηρίζεται και σε άλλες σπουδαίες παίκτριες, όπως είναι η Ιωάννα Βόλοζ, η Κίμπερλι Χιλλ,η Μύριαμ Σύλλα, η Ρόμπιν Ντε Κρούιφ, Ραφαέλα Φολί και η Μόνικα Ντε Τζενάρο.

Η ασταμάτητη Ιζαμπέλα Χαακ

Η πανέμορφη Ιζαμπέλα Χαακ, είναι το αντίπαλο δέος από την Βάκιφμπανκ. Η 21 χρόνη (1μ94) Σουηδέζα διαγώνια, προέρχεται και αυτή από μια φανταστική σεζόν, ήταν αυτή που πήρε φέτος την Βάκιφμπανκ από το χέρι και την οδήγησε σε ένα εύκολο ντάμπλ στην Τουρκία αλλά και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Άξιες συμπαραστάτριες της Χαακ στη φετινή σεζόν, ήταν η γνωστή μας από τον Ολυμπιακό, Σέρβα πασαδόρος, Μάγια Ογκνιένοβιτς, η Βραζιλιάνα ακραία Γκαμπριελα Γκιμαράες, η Σέρβα επίσης Μιλένα Ράσιτς και η Ζεχρά Γκιουνές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ