1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-04-2021 22:07

Tσάμπιονς Λιγκ: Πέντε θετικές παίκτριες στην Βάκιφμπανκ παραμονές του μεγάλου τελικού

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει για την διεξαγωγή του Σαββατιάτικου τελικού(1/5) του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών στη Βερόνα, όπου θα μονομαχήσουν Κονελιάνο και Βάκιφμπανκ. Οι φήμες που είχαν διαρρεύσει από τις 23/4 για κρούσματα κορονοϊού στην νταμπλούχο Τουρκίας, επαληθεύτηκαν καθώς σύμφωνα με τοπικά και Ιταλικά μέσα ενημέρωσης, πέντε αθλήτριες της Βάκιφμπανκ , είναι θετικές και βρίσκονται σε καραντίνα.

Πρόκειται για τις Γκιοζντέ Γιλμάζ, Μελίς Κουργιανιάκ, Μισέλ Χάκλεϊ, Κούμπρα Καλίσκαν, και Γιζεμ Οργέζ. Η υγειονομική επιτροπή της CEV είναι σε καθημερινές τηλεδιασκέψεις με την διοίκηση της Τουρκικής ομάδας αλλά και την Ιταλική Ομοσπονδία, η οποία διοργανώνει τους δύο σουπερ τελικούς ανδρών και γυναικών και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Αύριο Πέμπτη οι παίκτριες και των δυο ομάδων θα υποβληθούν σε νέα τεστ ανίχνευσης του covid για να διαπιστώσουν μήπως έχουν μολυνθεί και άλλες αθλήτριες . Αναλόγως και των αποτελεσμάτων των τεστ, έχουν προγραμματίσει έκτακτη τηλεδιάσκεψη για να συζητηθούν όλα τα ενδεχόμενα για την διεξαγωγή η όχι του τελικού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ