1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-04-2021 13:19

Πολωνία: Σούπερ έκπληξη με τη Γιαστρέμπσκι πρωταθλήτρια μετά απο 17 χρόνια!

Η Γιαστρέμπσκι έκανε την μεγάλη έκπληξη στην Πολωνία καθώς έσπασε το φετινό αήττητο της Ζάκσα στους τελικούς των πλεϊ οφ και με 2-0 νίκες, και πήρε το πρωτάθλημα ανδρών (Plus liga) μετά από 17 χρόνια!

Η Πολωνική ομάδα που έχει προπονητή τον θρυλικό Ιταλό Αντρέα Γκαρντίνι, είχε τερματίσει στην δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου με μεγάλη διαφορά από την Ζακσα του Γκρμπτς, η οποία φέτος ήταν αήττητη σε 27 ματς ενώ μετά από φανταστική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό της 1ης Μαϊου για πρώτη φορά στην ιστορία της, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Τρεντίνο. 

Η Γιατστρέμπσκι στον πρώτο τελικό έσπασε την έδρα της Ζακσα με 1-3 και στον δεύτερο τελικό στο "σπίτι" της επικράτησε επίσης με 3-1 (22-25, 25-19, 27-25, 25-23) και πήρε τον τίτλο.  Κορυφαίος στον δεύτερο τελικό ήταν ο Τόμας Φορνάλ με 16 πόντους, μαζί με τον διαγώνιο Ραφαλ Ζιμούρα που είχε 73% επίθεση, 11/15 επιθέσεις.  Επίσης ο ακραίος Γιακούμπ Μπουκί της Γιαστρέμπσκι, ανακηρύχθηκε MVP της τελικής σειράς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ