1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-04-2021 15:12

Ισπανία: Περίεργη απόφαση μηδενισμού ομάδας στα πλεϊ οφ

Με παρατράγουδα ξεκίνησαν οι ημιτελικοί των πλεϊ οφ των ανδρών στην Ισπανία, και ειδικά ο δεύτερος ανάμεσα στην Τερουέλ και στην Αλμερία.  Αιτία ότι η Ισπανική ομοσπονδία, κατακύρωσε τον πρώτο αγώνα του ζευγαριού με 3-0 υπέρ της Τερουέλ, άνευ αγώνα, διότι στην ομάδα της Αλμερίας βρέθηκε ένας παίκτης με κορονοϊό.

Το περίεργο της ιστορίας είναι, ότι αν και οι υπόλοιποι 11 παίκτες που έκαναν τεστ ανίχνευσης βρέθηκαν αρνητικοί, η Ομοσπονδία επέμεινε στην απίστευτη απόφαση της και δεν θέλησε να ορίσει τον συγκεκριμένο πρώτο ημιτελικό η να τον μεταθέσει σε άλλη ημερομηνία.

Μετά από επίσημη διαμαρτυρία της διοίκησης της Αλμερίας για την σοκαριστική απόφαση της Ομοσπονδίας, η τελευταία ανακοίνωσε ότι προχώρησε στον μηδενισμό του Ισπανικού συλλόγου, επειδή και οι υπόλοιποι 11 παίκτες που ήταν υγιείς, ήταν πολύ πιθανό να εμφανίσουν συμπτώματα τις επόμενες ημέρες και να είχαμε αναβολή του ματς.

 Όταν η διοίκηση της Ισπανικής ομάδας, ζήτησε εξηγήσεις, γιατί δεν μπόρεσαν τουλάχιστον να βρουν νέες ημερομηνίες και να παιχτεί το ματς στο γήπεδο, η Ισπανική ομοσπονδία υποστήριξε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα έλλειψης ημερομηνιών, αφού θα πρέπει σε 15 μέρες να έχουν τελειώσει όλα τα πλει οφ, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία της εθνικής ομάδας. 

Έτσι, η Aλμερία με απίστευτο τρόπο έχασε το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του πλέι οφ από τον Tερουέλ, και θα πρέπει να προσπαθήσει να κερδίσει τα επόμενα δύο παιχνίδια της σειράς για να περάσει στον τελικό και να διεκδικήσει τον τίτλο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ