1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-04-2021 14:11

Ιταλία: Αλλαγή προπονητή δρομολογείται στην Περούτζια με τη λήξη των πλεϊ οφ

Αλλαγή στον πάγκο της Περούτζια φαίνεται θα έχουμε αμέσως μετα τη λήξη των πλεϊ οφ του Ιταλικού πρωταθλήματος ανεξάρτητα αν ο σύλλογος πάρει τον τίτλο κόντρα στη Λούμπε, που είναι η αντίπαλος στον μεγάλο τελικό.

Φαίνεται ότι οι ημέρες του Ολλανδού Βιτάλ Χεϊνεν είναι μετρημένες, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, δεν απολαμβάνει πλέον την εμπιστοσύνη του ιδιόρρυθμου Προέδρου της Περούτζια Τζίνο Σίρσι ενώ ο αποκλεισμός στον ημιτελικό του Τσαμπιονς Λιγκ από την Τρεντίνο, έφερε τον Χεϊνεν στην πόρτα της εξόδου.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν επίσης, ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας επικοινώνησε πρόσφατα με τον Φερντινάντο Ντι Τζιόρτζι (φωτό), ώστε να αναλάβει το τιμόνι του συλλόγου. Ο Ντι Τζιόρτζι που απολύθηκε ξαφνικά στα τέλη Φεβρουαρίου απο τη Λούμπε για μια ήττα από την Πολωνική Ζάκσα στο Τσαμπιονς λιγκ, είναι παράλληλα ο υποψήφιος της ιταλικής ομοσπονδίας (FIPAV), ώστε να αναλάβει τον πάγκο της εθνικής ομάδας ανδρών μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αν η Ομοσπονδία δώσει το «πράσινο φως» στον συγκεκριμένο προπονητή να κοουτσάρει και ομάδα στο πρωτάθλημα, η συμφωνία θα κλείσει άμεσα, διαφορετικά θα αναζητηθούν άλλες λύσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ