1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2021 21:32

Τουρκία: «Σουλτάνος» για άλλα τέσσερα χρόνια ο Τζιοβάνι Γκουιντέτι

Για αλλά τέσσερα χρόνια θα είναι στο τιμόνι της εθνικής ομάδας γυναικών της Τουρκίας ο Τζιοβάνι Γκουιντέτι.Ο Ιταλός τεχνικός ανέλαβε την Τουρκία το 2017 και κατάφερε να την οδηγήσει στο ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στο Nations League το 2018.

Επίσης είναι προπονητής της Βάκιφμπανκ με την οποία φέτος έφτασε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσει την Μπουστο Αρσίζιο ενώ στο πρωτάθλημα η ομάδα είναι πρώτη με μία ήττα.  Με την ευκαιρία της υπογραφής του νέου του συμβολαίου, ο Γκουιντέτι δήλωσε:

 «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Τουρκικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ Μεχμέτ Ακιφ Ουστανγκ επειδή με εμπιστεύεται. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την τεχνική μου ομάδα και τις παίκτριες που συνεργάστηκα.

Αυτό σημαίνει ότι κάναμε καλή δουλειά αφού ο Πρόεδρος και η Ομοσπονδία μας έδωσαν την ευκαιρία να εργαστούμε για άλλα 4 χρόνια. Έχω την τιμή να συνεχίσω αυτόν τον ρόλο. Όλα όσα έχω καταφέρει η Τουρκία με βοήθησε, έτσι είμαι εδώ για να δώσω τα πάντα για την Τουρκία. Ανυπομονούμε για νέες προκλήσεις ». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ