1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2021 20:41

Ιταλία: Η Λούμπε απέλυσε τον προπονητή της μετά την ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Άμεσες εξελίξεις είχαμε στην Κυπελλούχο Ιταλίας Λούμπε μετά την χθεσινή ήττα –σοκ, εντός έδρας από την Πολωνική Zaksa με 1-3, στον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.  Η διοίκηση του συλλόγου, αντέδρασε ακαριαία και μετά από συνάντηση που είχε με τον προπονητή της ομάδας Φερντινάντο Ντι Τζόρτζι, ανακοίνωσε την απόλυση του Ιταλού τεχνικού και του βοηθού του.

Μάλιστα η Λούμπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ανέφερε για τις εξελίξεις στον πάγκο της ομάδας:

«Όπως πληροφορεί η διοίκηση της Volley Lube, ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας με τον προπονητή Φερνάντο ντι Τζόρτζι και τον βοηθό του Νίκολα Γκιολίτο. Ήταν μια δύσκολη απόφαση καθώς η περίοδος μετά τη νίκη μας στο εθνικό κύπελλο δεν ήταν πολύ ευνοϊκή για την ομάδα. Ο σύλλογος, θα αποκαλύψει το όνομα του νέου προπονητή μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Είμαστε ευγνώμονες στον Ντι Τζόρτζι και τον Γκιολίτο για την καλή δουλειά που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια και κατάφεραν να γράψουν με το σύλλογο πολλές ένδοξες σελίδες της ιστορίας του. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία οπου και αν συνεχίσει.» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ