1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2021 19:09

Τουρκία: «Όχι» από τη Μελίσα Βάργκας για την εθνική Σερβίας

Η 21 χρονη (1μ93) Κουβανέζα διαγώνια, Μελίσα Βάργκας, η οποία απέκτησε την σερβική υπηκοότητα το 2019 με μεγάλη μυστικότητα, διέψευσε με δηλώσεις της σε Κουβανέζικα και Σέρβικα μέσα ενημέρωσης, οτι δεν είναι αληθινό το σενάριο που την ήθελε να αλλάζει την αθλητική ομοσπονδία προέλευσης, ώστε να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί από το 2022 στην εθνική ομάδα της Σερβίας.

Να σημειωθεί ότι η Βάργκας, η οποία αγωνίζεται στη Σουλτάν Λιγκ με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε τελεί υπό επίσημη τετράχρονη τιμωρία από την εθνική ομάδα της Κούβας, και η οποία εχει ξεκινήσει να μετράει από το 2018. 

Χαρακτηριστικά η Βάργκας σχολίασε για το σχετικό θέμα:

«‘Εχω ακούσει φήμες ότι είχα υποβάλει αίτηση για αλλαγή ομοσπονδίας καταγωγής από την Κούβα στη Σερβία. Αυτό οφείλεται πιθανώς στο γεγονός ότι εδώ και καιρό έχω τη σερβική ιθαγένεια.

Σέβομαι πολύ τη σερβική ομάδα και τα αποτελέσματά της. Ωστόσο, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν έχω καμία επιθυμία να αλλάξω την ομοσπονδία προέλευσής μου από την Κούβα σε Σερβία.» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ