1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-01-2021 00:00

Ρωσία: Καζάν(ι) που «βράζει» με Νγκαπέ

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται η πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ζενίτ Καζάν. Οι δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, που την υποχρέωσαν να χάσει το βαθμολογικό πλεονέκτημα των 10 βαθμών που είχε και έφεραν την Φεκέλ στην δεύτερη θέση και στο-3 και ο αποκλεισμός από τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου του Final-4 από την αντίστοιχη Ζενίτ της Αγίας Πετρούπολης αλλά και η συμπεριφορά του Γάλλου σούπερ σταρ, Νγκαπέ, έχουν δημιουργήσει μια πολύ εκρηκτική ατμόσφαιρα στο σύλλογο του Ταρταρστάν.

Πρόσφατα ο προπονητής της ομάδας Βαλερί Αλεκνό μίλησε σε πολύ σκληρή γλώσσα στους παίκτες για τις εμφανίσεις τους και τις ήττες που οδήγησαν την ομάδα σε δύσκολη θέση, και τους ζήτησε να συνέλθουν και να δουλέψουν πιο σκληρά στις προπονήσεις, ώστε η ομάδα να ανακάμψει και να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος αλλά και να διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι περισσότερες παρατηρήσεις του Αλεκνό, αφορούσαν τον Νγκαπέ ο οποίος παρουσιάζεται άκεφος και χωρίς διάθεση στα περισσότερα ματς, σκοράρει με το σταγονόμετρο για την κλάση του, ενώ η ενέργεια του να παρατήσει ξαφνικά 10 μέρες την ομάδα και να πάει στην Γαλλία, χωρίς άδεια, θεωρείται αδιανόητη και έχουν φέρει στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης τον Ρώσο τεχνικό.

Ο Νγκαπέ ο οποίος στις αρχές Γενάρη έχει κληθεί σε απολογία από την διοίκηση για το παράπτωμα του, και αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο, πιστεύεται ότι μετράει μέρες στο Καζάν καθώς το καλοκαίρι λήγει το τριετές συμβόλαιο που είχε με τους Ρώσους, και αρκετές Ιταλικές ομάδες με πρώτη την παλιά του ομάδα τη Μοντένα, του έχουν κάνει πρόταση, ώστε να επαναπατριστεί στο πρωτάθλημα της Σουπερλίγκας. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ