1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2020 01:18

Ρωσία: Όργιο φημών για αποχώρηση Νγκαπέ από την Ζενίτ Καζάν

Τις φήμες για αποχώρηση του από την Ζενίτ Καζάν «πυροδότησε» ο Ερβιν Νγκαπέ. Ο ιδιόρρυθμος Γάλλος σούπερ σταρ του παγκοσμίου βόλεϊ, απουσίασε από το προχθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι της Ζενιτ Καζάν, με την Ουράλ Ούφα για την 13η αγωνιστική του Ρωσικού πρωταθλήματος, χωρίς κάποιο επίσημο λόγο και αμέσως «φούντωσαν» οι φήμες πού ηθελαν τον 29 χρόνος διεθνής ακραίο, να διαπραγματεύεται μέσω του μάνατζερ του το «σπάσιμο» του συμβόλαιο του, με τους πρώην πρωταθλητές Ευρώπης.

Επίσης το τελευταίο δίμηνο, δημοσιεύματα των ρωσικών σαϊτ ανέφεραν ότι έχει υπάρξει ρήξη στις σχέσεις του Γάλλου με τον κόουτς της ομάδας, Βλαντιμιρ Αλεκνό εξαιτίας σειράς πειθαρχικών παραπτωμάτων. Ο Ερβιν Νγκαπέ που βρίσκεται στη Ρωσία από το καλοκαίρι του 2018 και έχει κερδίσει δύο Κύπελλα Ρωσίας (2018, 2019), φέτος το Μάρτιο, και μετά την περιπέτεια υγείας που είχε με τον κορονοϊό, είχε υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου μέχρι το τέλος της σεζόν 2020-2021. Αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Αγωνιστικά η Ζενίτ Καζάν με το διπλό στην Ουράλ έμεινε στην κορυφή μόνη πρώτη με 31 βαθμούς και στο +5 από το δεύτερο Κεμέροβο.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:

Κεμέροβο-Νόβγκοροντ 3-0

Σουργκούτ- Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης 1-3

Ντιναμό LO- Nτιναμό Μόσχας 0-3

Μπέλγκορο-Φεκέλ 3-0

Κράσνογιαρκ- Όρενμπουργκ 3-1

Ουράλ Ούφα- Ζενίτ Καζάν 3-0

Βαθμολογία: (13 αγώνες) Ζενίτ Καζάν 31, Κεμέροβο 26, Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης 24, Ντιναμό Μόσχας 21, Φεκέλ 21 κλπ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ