1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-12-2020 18:55

Ιταλία: Μέχρι το τέλος της σεζόν ο Μπερνάντι στον πάγκο της Πιατσέντζα

Στον πάγκο της Πιατσέντζα θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν, ο σπουδαίος Λορέντζο Μπερνάρντι. Ο τελευταίος είχε αντικαταστήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου τον παλιό συμπαίκτη του και εξίσου θρυλικό μέλος της Εθνικής Ιταλίας, Αντρέα Γκαρντίνι, ο οποίος δεν είχε καλά αποτελέσματα με την ομάδα στο ξεκίνημα της Σούπερλιγκας.

Οι φήμες των τελευταίων ημερών πού ήθελαν τον Μπερνάρντι να είναι υποψήφιος για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ρωσίας, έκαναν την διοίκηση του συλλόγου να μετατρέψει την προσωρινή συμφωνία που είχαν κάνει οι δύο πλευρές σε οριστική.

Η πρόεδρος της ομάδας Eλιζαμπέτα Κούρτι, σχολίασε στα μέσα ενημέρωσης στην Ιταλία για το θεμα:

«Ο Μπερνάρντι θα μείνει μαζί μας, λείπει μόνο η υπογραφή. Μιλάμε για όλα, πρέπει να συμφωνήσουμε σε μερικές ακόμη λεπτομέρειες. Ωστόσο, πιστεύω ότι η υπογραφή της σύμβασης θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Δεν είναι μόνο ο προπονητής που θέλει να κερδίσει, αλλά και ο κατάλληλος άνθρωπος για να μας βοηθήσει να εξελιχθούμε ως ομάδα», είπε. 

 Aγωνιστικά η Πιατσεντζα βρίσκεται στην έκτη θεση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς σε 12 παιχνίδια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ