1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-12-2020 22:41

Νιμίρ Αμπντέλ Αζίζ: Ο «εφιάλτης» των λίμπερο! (vid)

Πράματα και θάματα έκανε για μία άλλη φορά ο Νιμίρ Αμπντέλ Αζίζ. Ο 26 χρονος (2μ01) Ολλανδός της Τρεντίνο γράφει ιστορία και διαμορφώνει …φήμη με την εκπληκτική ικανότητα του στο σερβίς, στοιχείο που έκανε και θέμα στην επίσημη σελίδα της η διεθνής ομοσπονδία (FIVB).

Ο Νιμίρ που ξεκίνησε ως πασαδόρος και μετά γύρισε ως διαγώνιος στον Ιταλικό σύλλογο, εξελίσσεται σε πραγματικό εφιάλτη των λίμπερο αφού τα σερβίς που εκτελεί έχουν τέτοια δύναμη και ταχύτητα που... θυμίζουν «ρουκέτες», οι οποίες "σκάνε" με εντυπωσιακό τρόπο μπροστά στα αντίπαλα λίμπερο.

Χαρακτηριστική είναι η εκπληκτική παράσταση που έδωσε στις 1/12 για την πρεμιέρα του πέμπτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην πρωταθλήτρια Ρωσίας Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ. Η Τρεντίνο με επική ανατροπή καθώς έχανε 0-2, πήρε το παιχνίδι με 3-2 αλλά ο «ιπτάμενος» Ολλανδός ήταν από άλλο πλανήτη καθώς πήγε στο σερβίς στο 4-2 και έφυγε όταν τελείωσε αυτό με το εκπληκτικό 15-2!

Με 11 φοβερά σερβίς «τσάκισε» τον αντίπαλο λίμπερο, διέλυσε την Ρωσική άμυνα και πρόλαβε να πάρει και 3 άσσους. Μάλιστα τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους αν και αγωνίστηκε υποχρεωτικά ως πασαδόρος , αφού οι δύο αντίστοιχοι παίκτες της Ιταλικής ομάδας ήταν σε καραντίνα λόγω κορονοϊού, με συνολικό απολογισμό έξι άσσους και 3 μπλοκ. Πάντως δεν κατέρριψε το ρεκόρ του που είναι 9 άσσοι για την Σούπερ Λίγκα φέτος κόντρα στην Πάντοβα στα τέλη Σεπτεμβρίου, με την Ιταλική ομάδα να επικρατεί με 3-0.

Απολαύστε παρακάτω το φοβερό σόου του Αμπντέλ Αζίζ στο ταϊ μπρέικ με τη Λοκομοτίβ:   

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ