1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-12-2020 21:21

Τουρκία: Θετική στον κορονοϊό ολη η ομάδα της Χάλκμπανκ

Σε καραντίνα μπήκε όλη η ανδρική ομάδα της Χαλκμπανκ, καθώς μετά από δειγματοληπτικό έλεγχο της Τουρκικής Λίγκας βρέθηκαν συνολικά 19 μέλη της ομάδας θετικά στον κορονοϊό.

Η εξέλιξη αυτή σόκαρε άπαντες στο σύλλογο της Άγκυρας αφού προέκυψε την στιγμή που η ομάδα κάνει πορεία πρωταθλητισμού, και βρίσκεται στην τρίτη θέση με 37, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Φένερμπαχτσε που έχει 42.

Η διοίκηση πάντως της Τουρκικής ομάδας με ψύχραιμη ανακοίνωση ενημέρωσε του φιλάθλους της ομάδας για την δυσάρεστη εξέλιξη και τόνισε ότι πάρθηκαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να μπορέσει η ομάδα να κάνει επανεκκίνηση και πάλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Τα αποτελέσματα των εξετάσεων των 14 αθλητών και 5 μελών της τεχνικής ομάδας βρέθηκαν θετικά σε έλεγχο ρουτίνα COVID-19 PCR που πραγματοποιήθηκαν για την Α ομάδα μας. Έχουν ληφθεί απαραίτητα μέτρα απομόνωσης και έχει ξεκινήσει η διαδικασία αντιμετώπισης.

Αθλητικός Σύλλογος Halkbank»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ