1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-12-2020 16:34

Ένταση και ξύλο σε αγώνα του Τουρκικού πρωταθλήματος

Με βαριά τιμωρία απειλείται από την Πειθαρχική επιτροπή της Τουρκικής Λίγκας, η Σολάν Σπορ Μπινγκόλ καθώς σε εξ΄αναβολής αγώνα για την Α1 ανδρών που έδωσε με την Αλτέκμα Ιζμίρ στις 2/12, είχαμε πολύ χοντρό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα στο 1-2 και 7-12 του τέταρτου σετ, ο πρώτος διαιτητής έδειξε αρχικά από μία κόκκινη κάρτα στους αρχηγούς των δύο ομάδων για διαμαρτυρία σε προηγούμενες αποφάσεις του, και έκανε το σκορ 8-13, στην εξέλιξη οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 8-14 και ο προπονητής της Σολάν πήρε ταϊμ άουτ.

Ξαφνικά από την εξέδρα που είχε αρκετούς φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας, πήδηξε στον αγωνιστικό χώρο έξαλλος οπαδός της Σολάν, ο οποίος έφτασε μέχρι την σκάλα του διαιτητή, και αφού του έριξε κάποιο αντικείμενο άρχισε να τον γρονθοκοπεί στα πόδια, δημιουργώντας… χάος.

Τελικά παρενέβη η αστυνομική δύναμη που ήταν στο γήπεδο, η οποία συνέλαβε τον εκτός εαυτού οπαδό και τον έβγαλε σηκωτό έξω από το γήπεδο ενώ διαιτητές, επόπτες, και οι αποστολές των δύο ομάδων αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια.

Μετά από μεγάλη διακοπή, και παρά την αρχική πρόθεση του πρώτου ρέφερι να διακόψει το ματς οριστικά σε βάρος της Σολάν κάτι που σήμαινε μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών, πείστηκε να συνεχίσει το ματς που έληξε, μετά κόπων και βασάνων, 1-3 (21-25, 25-23, 21-25, 22-25) για την φιλοξενούμενη ομάδα ενω το φύλλο αγώνα ήταν πολυ επιβαρυντικό για τους γηπεδούχους.

Στην βαθμολογία η Σολνά κατρακύλησε στην 12η θεση με 15 βαθμούς ενώ η Αλτέκμα ανέβηκε στην 7η θέση με 24 βαθμούς

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ