1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-12-2020 16:26

Ιταλία: Σούπερ ενίσχυση για το Μιλάνο με Τίνε Ούρναουτ

Στο Μιλάνο θα συνεχίσει την πολύ μεγάλη καριέρα του ο Τίνε Ούρναουτ. Ο 32 χρονος (1μ99) Σλοβένος σουπερ σταρ του παγκοσμίου βόλεϊ, που αγωνίζεται ως ακραίος αλλά και διαγώνιος, συμφώνησε με τον Ιταλικό σύλλογο μετά την άρνηση του να περάσει 15μερη υποχρεωτική καραντίνα για τον κορονοϊό στη Σαγκάη, ώστε να συνεχίσει για δεύτερη σεζόν με την ομώνυμη ομάδα με την οποία είχε αγωνιστεί και πέρυσι.
Να σημειωθεί ότι ο Τίνε Ουρνάουτ, την περίοδο 2008-09 φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Σλοβενία (ACH Λιουμπλιάνα), Τουρκία (Αρκάς) και Πολωνία (ΖΑΚSA, Κόζλε), στην Ιταλία με Μόντενα, Τρεντίνο, Σιστέρνα, Βίμπο Βαλέντια, Ούμπρια και Πιατσέντζα και στο Κατάρ με την Αλ Ραγιάν και την Αλ Αχλί.

Συνολικά έχει παίξει σε 16 ομάδες και το Μιλάνο είναι ο 17ος σταθμός της πλούσιας καριέρας του και ο έκτος σύλλογος από την Serie A που θα φορέσει την φανέλα του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ