1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2020 15:01

Ρωσία: Σοκ με την Ξένια Πάρουπετς στην Ουραλότσκα, χάνει ολη την σεζόν

Σοκ στην Ουραλότσκα καθώς η 26 χρονη (1μ83) διεθνής Ρωσίδα ακραία, Ξένια Πάρουπετς, χάνει όλη την σεζόν και πιθανόν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η τρομερά άτυχη αρχηγός της ομάδας του Αικατερίνεμπουργκ, σε μια προπόνηση ρουτίνας υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε. Στο άκουσμα της είδησης η Πάρουπετς ξέσπασε σε κλάματα ενώ σοκαρισμένες είναι οι συμπαίκτριες της και το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου, από τον ξαφνικό και σε μεγάλη έκταση τραυματισμό της διεθνής ακραίας.

 Προς το παρόν, η Ουραλότσκα που βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας στο Ρωσικό πρωτάθλημα με 17 βαθμούς και στο -18 από την πρωτοπόρο Ντιναμό Μόσχας, διαπραγματεύεται με ορισμένες ιατρικές κλινικές στην Ευρώπη που εχουν ειδικότητα σε τέτοιου είδους τραυματισμούς, ώστε να νοσηλευτεί η αρχηγός της και να κάνει το απαραίτητο χειρουργείο που θα την κρατήσει εκτός γηπέδων 6-9 μήνες και κατα πάσα πιθανότητα θα της στοιχίσει και την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ