1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2020 22:16

Ιταλία: Χάνει τη σεζόν λόγω covid-19 o Αλεξάντερ Κιμέροβ!

Ο 24 χρονος Ρώσος γίγαντας (2μ15) Αλεξάντερ Κιμέροβ, έγινε ο πρώτος και ίισως μοναδικός παίκτης στο ευρωπαϊκό βόλεϊ, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να  χάσει την φετινή σεζόν λογω κορονοϊού, σε αντίθεση με άλλους αθλητές που μετά απο καραντίνα 15 ημερών επανέρχονται σταδιακά στην ενεργό δράση.

Όπως ανέφερε ο ιταλικός σύλλογος της Βερόνα, ο Ρώσος διαγώνιος θα πρέπει να μείνει εκτός γηπέδων για έξι μήνες τουλάχιστον, αφού αμέσως μετά τη μόλυνση από το Covid-19, παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του. Η Βερόνα ανακοίνωσε ότι ο Κιμέροφ χρειάστηκε να μπεί στην εντατική για λίγες μέρες αφού παρουσίασε πνευμονική εμβολή.

 Χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η διοίκηση της Ιταλικής ομάδας, αναφέρει: 

«Ο παίκτης έδειξε θετικό στο τεστ Covid-19 που υποβλήθηκε στις 2 Νοεμβρίου και, μετά από μερικές ημέρες, ανέφερε ορισμένα συμπτώματα, όπως πόνο στο στήθος και ίχνη αίματος σε βήχα. 

Η κατάσταση του μας υποχρέωσε, να τον μεταφέρουμε σε προσωρινό δωμάτιο έκτακτης ανάγκης και στη συνέχεια σε νοσοκομειακή μονάδα εντατικής περίθαλψης. Πλέον η υγεία του παρουσιάζει βελτίωση αλλα οι γιατροί μας συμβούλευσαν ότι δεν πρέπει να τον αφήσουμε να παίξει βόλεϊ για αρκετούς μήνες ακόμη.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ