1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-11-2020 17:05

ΗΠΑ: Παρέλαση αστέρων στο νεοσύστατο πρωτάθλημα γυναικών

Παρέλαση αστέρων θα έχουμε στο νέο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών των ΗΠΑ, που έχει ανακοινωθεί ότι θα διαρκέσει από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 4 Απριλίου 2021, θα πάρουν μέρος πολλές διάσημες αθλήτριες από όλο τον κόσμο. Συνολικά οκτώ Ολυμπιονίκες βρίσκονται ''ηδη στη λίστα των συνολικά 44 αθλητριών των ομάδων.

Πρόσφατες είναι οι περιπτώσεις της διεθνής κεντρικής, Ρέϊτσελ Άνταμς που άφησε το Τουρκικό πρωτάθλημα και το Αϊδίνιο για να επιστρέψει στην Αμερικανική ήπειρο αλλά και η περίπτωση της 33 χρόνης Λατίνας, Μπεθάνια Ντε Λα Κρούζ (φωτό).

Η 33 χρονη πολύπειρη ακραία (1μ89) και ηγέτιδα του Αγ. Δομήνικου, υπέγραψε συμβόλαιο με ομάδα που θα πάρει μέρος στο Athletes Unlimited Volleyball League, οπως ονομάζεται το πρωτάθλημα και δήλωσε στην επίσημη σελίδα της διεθνής ομοσπονδίας (FIVB):

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτό το πρωτάθλημα γιατί για μένα τα νέα πράγματα είναι μια πρόκληση.Πιστεύω ότι το νέο πρωτάθλημα στις ΗΠΑ θα προσφέρει καλή προετοιμασία πριν από τους καλοκαιρινούς αγώνες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.Παρόλο που θα γίνει σε μια νέα μορφή που δεν έχω βιώσει στο παρελθόν, πιστεύω ότι η σεζόν θα είναι διασκεδαστική και επιτυχημένη.  ‘Εχω μεγάλο σεβασμό για τις παίκτριες από τις ΗΠΑ και νομίζω ότι το να παίζω στο πλευρό τους θα μου δώσει περισσότερη ακόμη εμπειρία.» 

Όλοι οι αγώνες θα γίνουν σε μορφή ομίλων στο Νάσβιλ στην πολιτεία του Τεννεσί, μια πόλη αρκετά γνωστή και ως η «πρωτεύουσα» των δισκογραφικών εταιρειών των ΗΠΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ