1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-05-2013 16:58

Ολοκλήρωσε το ρόστερ από το Μάιο

Η Ρεσόβια ανακοίνωσε ότι η μεταγραφική περίοδος έχει κλείσει για εκείνη. Ωστόσο το ρόστερ της παραμένει πολύ δυνατό, χάρη στον προγραμματισμό της.



Πρώτα από όλα ο Ζμπίγνιεφ Μπάρτμαν έκανε γνωστή την αποχώρησή του αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Πολωνίας, αλλά ο δεύτερος διαγώνιος, Γιόχεν Σοπς έμεινε για άλλο έναν χρόνο. Θα μοιραστεί τη θέση με τον Νταβίντ Κονάρσκι που έφυγε από την Ντάλτα Μπιντγκόζ για να συνεχίσει στη Ρεσόβια.

Στην πάρα ο Λούκας Τιχάτσεκ θα έχει την βοήθεια του Φαμπιάν Ντρζίζγκα, ένας νεαρός ελπιδοφόρος παίκτης που ήρθε από την Βαρσοβία και αναμένεται να βελτιωθεί και να φτάσει να παίζει στην εθνική ομάδα. 

Υπάρχουν επίσης δύο νέοι ακραίοι, ο Πέτερ Βέρες και ο Νικολάϊ Πέντσεφ. Εκτιμάται ότι οι δυο τους θα δυναμώσουν την ομάδα για να ανταπεξέλθει στο πολωνικό πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ, βεβαίως σε συνεργασία με τους Όλιεγκ Ακχρεμ και Πολ Λότμαν.

Ματέι Ντορμπροβόλσκι και Νίκολα Κοβάσεβιτς εγκατέλειψαν την ομάδα.

Το ρόστερ:
Πασαδόροι: Λούκας Τίχατσεκ, Φαμπιάν Ντρζιζγκα
Διαγώνιοι: Γιόχεν Σοπς, Νταβίντ Κονάρσκι
Ακραίοι: Όλιεγκ Ακχρεμ, Πολ Λότμαν, Πέτερ Βέρες, Νικολάι Πέντσεφ
Κεντρικοί: Πιοτρ Νοβακόφσκι, Γκζεγκορζ Κόσοκ, Βοϊτσιεκ Γκρζιμπ, Λούκας Περλόφσκι
Λίμπερο Κριστόφ Ιγκνάσιακ
Προπονητής: Αντρέι Κόβαλ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ