Εκτυπώστε τη σελίδα
21-11-2020 00:10

Τουρκία: «Βόμβα» Άννα Μπιέλιτσα «σκάει» στη Σουλτάν Λιγκ

Πολύ κοντά σε μια πολύ μεταγραφή"βόμβα" βρίσκεται σύμφωνα με τα Τουρκικά μέσα,  η ομάδα της Νιλουφέρ, στη Σουλταν Λιγκ (6η στη βαθμολογία με 30 βαθμούς, πρώτη είναι η Βάκιφμπανκ με 44).

Πρόκειται για την δύο φορές Ευρωπαία και παγκόσμια πρωταθλήτρια με την εθνική ομάδα της Σερβίας, και απο τις κορυφαίες στον κόσμο, ‘Αννα Μπιέλιτσα, η οποία επιστρέφει στο Τουρκικό πρωτάθλημα μετά από τέσσερα χρόνια, και αναμένεται να αντικαταστήσει στη νέα της ομάδα, την Αμερικανίδα Μαρι Γουίλοου Τζόνσον που έχει μέτρια απόδοση. 

Η 28 χρονη (1μ91) διαγώνια Άννα Μπιέλιτσα που είναι η μικρότερη αδελφή των μπασκετμπολιστών Μίλκο και Μίλκα Μπιέλιτσα, είχε αρχικά συμφωνήσει με την ομάδα του Πεκίνου για φέτος.  

Το πρωτάθλημα σε αυτήν την ασιατική χώρα ξεκίνησε, αλλά η Μπιέλιτσα δεν έπαιξε σε κανέναν από τους αγώνες από την αρχή της σεζόν, καθώς σύμφωνα με κάποιες ανεπίσημες πληροφορίες δεν ολοκλήρωσε την καραντίνα που έπρεπε να περάσει, βάσει του πρωτόκολλου υγείας που υπάρχει, όταν ταξίδεψε από την Ευρώπη στην πρωτεύουσα της Κίνας και με εντολή της Ομοσπονδίας, "κόπηκε" απο το ρόστερ του Πεκίνου.  Την περασμένη σεζόν, η Μπιέλιτσα ειχε φορέσει τη φανέλα της Βραζιλιάνικής Οσάσκο.