1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-11-2020 15:04

Αλλαγές ανακοίνωσε η FIVB για μεταγραφές παικτών και συμμετοχή σε εθνικές ομάδες

Η Διεθνής Ομοσπονδία Βόλεϊ (FIVB) ανακοίνωσε ορισμένες αλλαγές στο κανονισμό μεταγραφών των παικτών και παικτριών.Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, οι νέες τροποποιήσεις προστέθηκαν στο άρθρο 6 του FIVB Sports Regulations με την ονομασία «Μετακίνηση Παικτών».

Από τις πιο σημαντικές αλλαγές αφορούν το Διεθνές Πιστοποιητικό Μεταβίβασης (ITC) και τη διαχείριση των παικτών όταν κληθούν στις ομάδες των εθνικών ομάδων.

Όσον αφορά την πρώτη αλλαγή, από τώρα και στο εξής, η FIVB επιτρέπει σε συλλόγους και παίκτες να αποκτήσουν πολυετή πιστοποιητικά (ITC), βάσει της διάρκειας τvn συμβολαίων των παικτών (έως και πέντε χρόνια,με αναστολή των ITC των παικτών για τη διάρκεια που αγωνίζονται στις εθνικές ομάδες.

.Όσον αφορά τη δεύτερη σημαντική αλλαγή, η περίοδος απελευθέρωσης παικτών για αγώνες εθνικής ομάδας που ήταν 14 ημέρες πριν από την έναρξη της περιόδου των Εθνικών ομάδων (16 Μαΐου - 15 Οκτωβρίου), παρατείνεται με ένα ρεπό 14 ημερών, μετά το τέλος των εθνικών υποχρεώσεων σε ολες τις διοργανώσεις, δίνοντας περισσότερο χρόνο ξεκούρασης στους παίκτες που παίζουν συνέχεια 'ολο το καλοκαίρι, ώστε να ανακάμψουν και να προετοιμαστούν για την επόμενη σεζόν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ