1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2020 18:18

Μετά τον Ενγκαπέ θετικός στον Covid-19 και ο σούπερσταρ Λεόν

Ούτε και οι σούπερσταρ του παγκοσμίου βόλεϊ δεν μπορούν να αποφύγουν το lockdown, παρά τα αυστηρά μέτρα προφύλαξης που παίρνουν οι ίδιοι και οι ομάδες τους. Μετά τον διάσημο Γάλλο Ενγκαπέ που είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό, το περασμένο Μάρτιο με την ομάδα της Ζενιτ Καζάν, ήρθε η ώρα και για τον Βιλφρέντο Λεόν.

Ο 27 χρονος (2μ01) φοβερός Πολωνοκουβανός ακραίος και «Μίδας» του παγκοσμίου βόλεϊ που αγωνίστηκε στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζενίτ Καζάν, είναι μέλος της παγκόσμιας πρωταθλήτρια Πολωνίας και ηγέτης της Περούτζια από το 2018, είναι ένας από τους 12 θετικούς στον covid-19 του Ιταλικού συλλόγου που πρόσφατα μπήκαν σε καραντίνα.

Σε δηλώσεις του σε Πολωνικά σαϊτ ο Λεόν σχολίασε για τις πρόσφατες εξελίξεις:

«Ευτυχώς, δεν αισθάνομαι καθόλου τον ιό. Η υψηλότερη θερμοκρασία που είχα ήταν 37,5 βαθμούς. Πιθανώς θα κάνω ένα τεστ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Είναι μια δύσκολη κατάσταση για την ομάδα μας. Ήμασταν οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, και τώρα είμαστε οι πρώτοι που πήγαμε σε καραντίνα. Κάναμε τα πάντα για να προστατευτούμε από τον covid-19 αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. 

Πιστεύαμε ότι η Λίγκα ότι θα μας έδιναν την άδεια να επιστρέψουμε γρήγορα στο γήπεδο. Τώρα υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν μολυνθεί και δεν ξέρω τι θα συμβεί. Η μία λύση είναι οι υγιείς ομάδες να συνεχίζουν να παίζουν αλλά υπάρχει και η πιθανότητα αναστολής του πρωταθλήματος για μία ή δύο εβδομάδες. Θα δούμε είναι δύσκολα τα πράγματα προς το παρών.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ