Εκτυπώστε τη σελίδα
10-11-2020 00:32

Γαλλία: Χάος απο τα συνεχή κρούσματα covid-19, αναβλήθηκε η αγωνιστική των Ανδρών

«Χάος» επικρατεί στη Γαλλική Λίγκα των ανδρών από τα πολλά θετικά κρούσματα covid-19, που προκύπτουν συνέχεια στις ομάδες που συμμετέχουν και οοδηγούν σε διαδοχικές αναβολές των παιχνιδιών, πολλά απο τα οποία οριίζονται και αναβάλλονται συνεχώς.

Μετά την ματαίωση του final-4 του κυπέλου ανδρών από την Ομοσπονδία, στα τέλη Σεπτέμβρη, η Λίγκα (LNV), υποχρεώθηκε να αναβάλλει την προγραμματισμένη 8η αγωνιστική του περασμένου Σαββατοκύριακου, 6-7/11, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού που σαρώνει τις Γαλλικές μεγαλουπόλεις.

Χαρακτηριστικό είναι ο αγώνας μεταξύ Νίκαιας και Ναρμπόν, ο οποίος αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στη συνέχεια αναβλήθηκε για την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, καθώς προέκυψαν τρεις παίκτες θετικοί  απο τον covid-19  στο σύλλογο της Νίκαιας.

To παιχνίδι αναβλήθηκε όμως και για τρίτη φορά μέχρι νεωτέρας, αφού προέκυψαν νέες θετικές περιπτώσεις κορονοϊού σε περισσότερους παίκτες (δεν ανακοινώθηκε συνολικά ο αριθμός) στην ομάδα της Νίκαιας. 

Η επιτροπή πρωταθλήματος της Γαλλικής Λίγκας που είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το πρωτάθλημα, θα έχει αύριο τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία για να εξετάσουν την κατάσταση που έχει προκύψει και στη συνέχεια θα ανακοινώσει τις νέες ημερομηνίες των αγώνων που αναβλήθηκαν.