1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-10-2020 14:48

Στον πάγκο της Ρουμανικής Σίμπιου η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Νέα σελίδα στην καριέρα της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η πρώην δεθνής παίκτρια των Βριλησσίων και του Παναθηναικού, η οποίο έγραψε σελίδες δόξας και κατέκτησε πολλούς τίτλους (6 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα) από το 2003-2010 με την πράσινη φανέλα ενω λατρεύτηκε απο τους οπαδούς των "πρασίνων", αναλαμβάνει τον πάγκο της Ρουμανικής Σίμπιου.

Με τίτλο «Το βόλεϊ θα ανατείλει ξανά», η Alpha Volleyball Sibiu καλωσορίζει απο την σελίδα της, την πρώην διεθνή διαγώνια, και αναφέρει: «Οι προκλήσεις της στιγμής μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με καλούς, αφοσιωμένους και αισιόδοξους ανθρώπους που μπορούν να εμπνεύσουν παιδιά.

Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε μαζί μας έναν από τους θρύλους του ρουμανικού βόλεϊ, τον Ruxandra Dumitrescu, ο οποίος  αποτελεί πραγματικό πρότυπο για τα κορίτσια μας.»

Από την πλευρά της η  Ντουμιτρέσκου υποστήριξε: «Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της Alpha Volleyball Sibiu που με βοήθησε να συνεχίσω το βόλεϊ. Θέλω οι αθλήτριες να δουλέουν σκληρά μέσα στο γήπεδο και να καταλάβουν οτ μέσα από προσωπικές θυσίες, θα πάρουν χαρές και δαικρίσεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ