1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2020 14:49

Ιαπωνία: Θαυμασμός για τις… «σαραντάρες» του «σαμουράϊ» Νισίντα

«Πράματα και Θάματα» κάνει στο ξεκίνημα του Ιαπωνικού πρωταθλήματος, ο Γιόσι Νισίντα. Ο 20 χρονος «μπόμπερ» των JTEKT Stings που αγωνίζεται ακραίος, διέλυσε την ομάδα των Τorray Arrows, πετυχαίνοντας 40 και 42 πόντους, στις δύο πρώτες αγωνιστικές κόντρα στην συγκεκριμένη ομάδα.
Οι επιδόσεις του νεαρού «σαμουραϊ», όπως ήταν φυσικό, κυριάρχησαν στην ειδησεογραφία του Ιαπωνικού πρωταθλήματος ενώ αρκετοί φίλαθλοι του βόλεϊ στα social media, τον έχουν ανακηρύξει ηγέτη της εθνικής ομάδας στην προσπάθεια της για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2021.

Στο Ιαπωνικό πρωτάθλημα συμμετέχουν 10 ομάδες οι οποίες θα παίξουν μεταξύ τους τέσσερις φορές στην κανονική περίοδο. Ο πρώτος της κανονικής περιόδου, θα πάει κατευθείαν στον τελικό των πλέϊ οφ ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος θα δώσουν μεταξύ τους ημιτελικούς, και ο νικητής θα περάσει στον τελικό για να διεκδικήσει τον τίτλο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ