1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-09-2020 00:34

Οργή της Γαλλικής ομοσπονδίας για την Τουρ, ματαιώθηκε το final-4 του κυπέλλου

Δραματικές ήταν τελικά οι εξελίξεις στο final-4 του κυπέλλου ανδρών στη Γαλλία. Χθες το πρωί, η γαλλική ομοσπονδία (FFvolley) ανακοίνωσε την ακύρωση του τουρνουά, που θα σηματοδοτούσε τόσο το τέλος της περασμένης σεζόν όσο και την επανέναρξη της νέας χρονιάς, μετά την επίσημη άρνηση της Τουρ (φωτο) να κατέβει στον τελικό, κόντρα στην Πουατιέ του δικού μας, Γιώργου Πετρέα.

Σε δελτίο τύπου, ο πρόεδρος του FFvοlley, Έρικ Τανγκουϊ, αφου ανακοίνωσε την ακύρωση της διοργάνωσης, εξέφρασε την οργή του για την απόφαση της Τουρ, και την κατηγόρησε για έλλειψη κατανόησης που συνέβαλε στην «καταστροφή» της εικόνας του βόλεϊ στη Γαλλία. 

Όλα ξεκίνησαν όταν οι διοργανωτές του final-4, η ομάδα της Τουλούζης και η αντίπαλος της η Παρί ανακοίνωσαν λιγο πριν τον μεταξύ τους πρώτο ημιτελικό ότι προέκυψαν θετικά κρούσματα κορονοϊού στις ομάδες τους και ήταν αδύνατο να αγωνιστούν, γεγονός που αξιοποίησε και η Τουρ η οποία με τη σειρά της αρνήθηκε να πάει στην Τουλούζ για να αγωνιστεί με την Πουατιέ, επικαλούμενη ελλειπή μέτρα προφύλαξης, εξέλιξη που «τίναξε στον αέρα» την διοργάνωση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ