1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-09-2020 14:01

Στον «αέρα» το γαλλικό κύπελλο λόγω κορονοϊού

Στον «αέρα» βρίσκεται πλέον το γαλλικό κύπελλο εξαιτίας της πανδημίας και των αυξημένων κρουσμάτων που έχει η χώρα. Μετά την ματαίωση των ημιτελικών του final-4 του κυπέλλου λόγω κρουσμάτων κορoνοϊού ανάμεσα στην Τουλούζη και την Παρί, η Tουρ η τρίτη ομάδα του θεσμού, με χθεσινή της ανακοίνωση, γνωστοποίησε ότι δεν θα ταξιδέψει στην πόλη της Τουλούζης για να παίξει στον αυριανό τελικό της Κυριακής με την Πουατιέ του Πετρέα, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν τηρηθεί τα απαραίτητα πρωτόκολλα υγιεινής για την αποφυγή μετάδοση του Covid-19.

Οι δύο σύλλογοι Τουρ και Πουατιέ προκρίθηκαν στον τελικό μετά την επίσημη απόσυρση της διοργανώτριας Τουλούζ που είχε έξι παίκτες θετικούς στον κορονοϊό και της Παρί. Ο πρόεδρος της Τουρ Ιβ Μπουγκέτ, σε δηλώσεις του για την απόφαση να μην κατέβει ούτε η Τουρ στην διοργάνωση του κυπέλλου, σχολίασε:

«Δεν μπορεί να παίξουμε σε ένα αθλητικό κέντρο που ήταν το κέντρο μιας σειράς κρουσμάτων. Οι εγγυήσεις για την ασφάλεια της υγείας που ζήτησα δεν μου δόθηκαν, δεν μπορώ, ως εργοδότης, να αναλάβω την ευθύνη για τον κίνδυνο των υπαλλήλων μου..» 

Ο τελικός ήταν προγραμματισμένος για αύριο Κυριακή (27/9) στις 6 μ.μ., στο αθλητικό κέντρο της Τουλούζης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ