1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-09-2020 01:01

Με σόου της MVP Μπόσκοβιτς η Εκσασίμπασι σήκωσε το Σούπερ καπ

Mε σόου της Σέρβας διεθνής, Τατιάνας Μπόσκοβιτς, η οποία τελείωσε το ματς με 31 πόντους, η Εκσασίμπασι επικράτησε σε τελικό-θρίλερ 3-2 της Βάκιφμπανκ και σήκωσε για τρίτη σερί διοργάνωση το Σούπερ καπ γυναικών.

Η Μπόσκοβιτς αναδείχτηκε MVP του τελικού που ηταν παράλληλα και το «ελ κλάσικο» του Τουρκικού βόλεϊ ενώ εντυπωσιακή ήταν και η απόδοση της Αμερικανίδας κεντρικής, Σιάκα Ογκμπόγκουε που με έξι καθοριστικά μπλοκ, σταμάτησε κάθε σκέψη της Βάκιφμπανκ να πάρει εκείνη τον τελικό.

Ήταν το πρώτο τρόπαιο της Eκσασίμπασι αυτή τη σεζόν και πέμπτο συνολικά σούπερ καπ ενώ κέρδισε για τρίτο σερί τελικό την Βάκιφμπανκ για την ίδια διοργάνωση. Αγωνιστικά οι νικήτριες προηγήθηκαν 0-2, η Βάκιφμπανκ με μεγάλη αντεπίθση ισοφάρισε σε 2-2 και ολα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ οπου επικράτησε η παρέα της Μπόσκοβιτς με 12-15.

Από τις ηττημένες εκπληκτική ήταν η Σουηδέζα Ιζαμπέλε Χαάκ που σημείωσε 35 πόντους,οι οποίοι τελικά δεν έφτασαν για να πάρει η ομάδα της την κούπα

 Τα σετ του τελικού

Βάκιφμπανκ - Eκσασίμπασι 2-3 (14-25, 22-25, 25-18, 27-25, 12-15)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ