Εκτυπώστε τη σελίδα
12-08-2020 11:11

Η Λεμεσό στην Α΄κατηγορία της Κύπρου

Στην Α΄ Κατηγορία Γυναικών θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν 2020-21 η Λεμεσός Volleyball. Οι «ροζ» που προηγούνταν στο πρωτάθλημα Β Κατηγορίας Γυναικών πριν από τη διακοπή λόγω κορωνοϊού ανακοίνωσαν την αποδοχή της συμμετοχής τους στα «σαλόνια» και θα συμπληρώσουν την οκτάδα.


Η ομάδα της Lemesos Volleyball ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τη Βραζιλιάνα πετοσφαιρίστρια Julia Azevedo και την ανανέωση της συνεργασίας με την Αμερικανίδα Summer Αvery που θα αποτελούν το δίδυμο των ξένων πετοσφσιριστριών. Στόχος της ομάδας είναι μέσα από τις κινήσεις που θα γίνουν να δημιουργήσουν ανταγωνιστικό σύνολο στην Α’ Κατηγορία.

Η διοίκηση της Lemesos Volleyball ευχαριστεί τους χορηγούς της ομάδας RCB, Safebulkers, Invisalign, UMAR-WSR, FxPro, Cyprialife, Andys Motors, So Easy, House Control, SK Law Firm, Pafilia, Excellence «που στάθηκαν δίπλα μας».

Παράλληλα, η Διοίκηση ευχαριστεί τους χορηγούς επικοινωνίας της ομάδας Capital και Action in Sports. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας: «Είμαστε περήφανοι που ο στόχος που τέθηκε από την αρχή της σεζόν έχει επιτευχθεί». Η διοίκηση ευχαριστεί την προπονητική ομάδα και τις παίκτριες για τη σκληρή δουλειά και αφοσίωση αλλά και τους φιλάθλους για την αφοσίωση στο στόχο της ανόδου.