1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2020 21:41

Παραμένει στην Σααρέμα και τη νέα σεζόν ο Καλμαζίδης

Στην Σααρέμα θα συνεχίσει να κοουτσάρει και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Καλμαζίδης. Η διοίκηση της Εσθονικής ομάδας, πρότεινε στον επιτυχημένο έλληνα τεχνικό να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για μια ακόμη χρονιά, αφού μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας, ο Καλμαζίδης είχε τον σύλλογο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στον τελικό κυπέλλου και στους «8» του Τσάλεντζ καπ.

Η συνεργασία των δυο πλευρών επισημοποιήθηκε και στην επίσημη σελίδα του f./b της Εσθονικής ομάδας όπου ο Εβρίτης τεχνικός έδωσε και μια μίνι συνέντευξη:

Πώς ήταν η απόφαση να συνεχιστεί στη Saaremaa, αν και υπήρχαν πολλές άλλες δελεαστικές προσφορές στο τραπέζι;

«Αποφάσισα να συνεχίσω στο Saaremaa, ειδικά λόγω των προσωπικών μου φιλοδοξιών και του συλλόγου. Οι φιλοδοξίες, τα όνειρα και η σκληρή δουλειά είναι πολύ σημαντικά συστατικά της επιτυχίας για μένα. Δεύτερον, ήμασταν πολύ σύντομοι το προηγούμενο διάστημα, αλλά είχα μια πραγματικά καλή συνεργασία με τον σύλλογο, η οποία δυστυχώς τελείωσε πολύ απρόσμενα. Γίναμε καλύτεροι κάθε εβδομάδα και μετά τελείωσε πολύ ξαφνικά. Το έργο μας ήταν μισό, το οποίο θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί τώρα.»

Ποιες είναι οι προσδοκίες για τη νέα σεζόν;

«Οι προσδοκίες της επόμενης σεζόν είναι οπωσδήποτε να ανέβει ο Saaremaa Volleyball Club στην κορυφή της Βαλτικής αλλά και στις διοργανώσεις του Κυπέλλου Ευρώπης. Είμαστε ένας σύλλογος που ο στόχος του είναι πάντα η υψηλότερη θέση.»

Ποιο θα ήταν το μήνυμα για τους οπαδούς μας;

«Το μήνυμά μου προς όλους τους οπαδούς είναι ότι εμείς (συμβούλιο, προπονητές, παίκτες και άλλοι άνθρωποι γύρω από την ομάδα) δίνουμε πάντα το 100 % του εαυτού μας για να είμαστε όσο πιο καλοί γίνεται και ως εκ τούτου μπορούμε να σας δώσουμε τα καλά συναισθήματα που πάντα μας δίνετε. Εύχομαι σε όλους τους οπαδούς καλή υγεία και περιμένουμε να σας δούμε.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ