1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-05-2013 19:30

Καλύτερος βολεϊμπολίστας της Φινλανδίας ο Τερβαπόρτι

Καλύτερος βολεϊμπολίστας της Φινλανδίας ο Τερβαπόρτι ©cev.lu
Ο πασαδόρος της Πρωταθλήτριας Βελγίου, Κνακ Ροζελάρε αλλά και της Εθνικής Ανδρών της Φιλανδίας, Έεμι Τερβαπόρτι, βραβεύτηκε ως ο καλύτερος βολεϊμπολίστας για την σεζόν 2012/13 από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας της Φιλανδίας.

 Ο Τερβαπόρτι είχε μια αξιομνημόνευτη σεζόν με την Κνακ κατακτώντας όλους τους εγχώριους τίτλους και αγωνίστηκε στα προκριματικά του Champions  League.

Έχει 77 διεθνείς εμφανίσεις με την Εθνική Φινλανδίας, η οποία αγωνίζεται στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θα συμμετάσχει στο φετινό World League. Ο διεθνής πασαδόρος αγωνίστηκε στην Ατζάσσιο πριν μετακομίσει στην Κνακ.

Επίσης βραβεύτηκαν ως καλύτερη γυναίκα και άνδρας αθλήτρια/ής της χρονιάς αντίστοιχα οι Ρίικα Λεχτόνεν και Μίκκο Έσκο, που αγωνίστηκαν σε Αζερέιλ Μπακού και Γκουμπέρνια Νίζνι Νόβγκοροντ στο Αϊζερμπατζάν και Ρωσία ακολούθως, ως καλύτεροι αθλητές beach volley οι Εμίλια Νίστρομ και Πέκκα Πίππο, ενώ καλύτεροι παίκτες για τις Εθνικές ανδρών και γυναικών της Φινλανδίας αναδείχθηκαν οι Όλι Κουννάρι (Βαλέπα Σασταμάλα) και Σερν Γούιλιαμς (LP Κανγκασάλα). 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ