1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2020 21:45

Ρωσία: Για ακόμη τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Λοκομοτίβ ο Κονσταντίνοφ

Νέο τετραετές συμβόλαιο με αύξηση αποδοχών υπέγραψε στη Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρκ, ο γνωστός μας Πλάμεν Κονσταντίνοφ.

Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Ρωσίας επιβράβευσε με αυτή την κίνηση τον 47 χρονο Βούλγαρο τεχνικό, για την φετινή σπουδαία πορεία της ομάδας, η οποία τερμάτισε πρώτη στην κανονική πορεία αλλά λόγω της πανδημίας και της διακοπής των πλέι οφ, της απονεμήθηκε ο τίτλος, με απόφαση της Ρωσικής ομοσπονδίας. 

Ο Κονσταντίνοφ ανέλαβε την ομάδα του Νοβοσιμπίρσκ το 2016 και σταδιακά την βοήθησε να ανεβαίνει κάθε χρόνο και ένα σκαλοπάτι στο πρωτάθλημα και να έχει διακρίσεις στα φάιναλ-4 του κυπέλλου. Να σημειωθεί ότι ο Βούλγαρος προπονητής, ως παίκτης (ακραίος) είχε μεγάλη καριέρα με πολλούς τίτλους, αγωνίστηκε συνολικά σε 14 συλλόγους και άφησε έντονα το «αποτυπώματα» του στην Α1 ανδρών.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκε δύο φορές στον Ηρακλή, και πέρασε απο Άρη, Παναθηναϊκό, Ορεστιάδα, Ολυμπιακό. Προπονητικά διατέλεσε τεχνικός της εθνικής ανδρών της Βουλγαρίας, και πέρασε από τον πάγκο της Άνκαρα, και των Ρωσικών Νίζνι και Σοργκούτ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ