1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2020 21:04

Ιταλία: Σούπερ ενίσχυση με Τράβιτσα η Περούτζια

Πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην διεθνή Ιταλού πασαδόρου, Ντράγκαν Τράβιτσα.

Ο 33χρονος (2.00μ) παίκτης που είναι γιος του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Λιούμπομιρ Τράβιτσα, και τα τελευταία τρία χρόνια ήταν παίκτης της Πάντοβα, θα υπογράψει συμβόλαιο για ένα χρόνο και θα αντικαταστήσει τον Λουτσιάνο Ντι Σίκο.

Ο Τράβιτσα που εχει γεννηθεί στην Κροατία εχει κατακτήσει με την εθνική ομάδα της Ιταλίας, χάλκινο μετάλλιο το 2012 στους Ολυμπιακούς του Λονδίνο, δύο ασημένια μετάλλια σε Εurovolley (2011, 2013) και δύο χάλκινα σε World League (2013, 2014).

Σε συλλογικό επίπεδο ο έμπειρος πασαδόρος έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και σουπερ καπ με την Ματσεράτα, δύο σουπερ καπ Ρωσίας και το CEV Cup με την Μπελογκόρι Μπέλγκοροντ, καθώς και στην Τουρκία έχει σηκώσει πρωτάθλημα και σουπερ καπ με την Χαλκμπανκ. Στην Περούτζια ο Τράβιτσα θα συναντήσει τον πολύ επιτυχημένο Βέλγο προπονητή, Βιτάλ Χάινεν, και τους σουπερ σταρ: Λεόν, Κολάτσι, Λάντσα και Ατανασίεβιτς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ