1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-05-2020 14:38

Κορονοϊός: Έξαλλος ο Χούλιο Βελάσκο για την ανάδειξη του βόλεϊ ως του πιο επικίνδυνου αθλήματος !

Ο Χούλιο Βελάσκο έδωσε την δική του απάντηση στο Πανεπιστήμιο του Τορίνο σχετικά με το ότι το βόλεϊ είναι το πιο επικίνδυνο άθλημα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο του Τορίνο πριν λίγες μέρες, το βόλεϊ είναι το πιο επικίνδυνο άθλημα για την μετάδοση του κορονοϊού. Άξιο απορίας είναι το γεγονός ότι στο Πανεπιστήμιο του Τορίνο εργάζεται ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, αλλά και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού Μάουρο Μπερούτο, που εγκατέλειψε βέβαια το άθλημα από το 2015!

Για την παραπάνω έρευνα πήρε θέση ο Χούλιο Βελάσκο, ο οποίος έδωσε την δική του απάντηση στο Πανεπιστήμιο του Τορίνο σχετικά με το ότι το βόλεϊ αποτελεί τον νούμερο 1... κίνδυνο από τα αθλήματα για την μετάδοση του ιού.

Συγκεκριμένα, ο Βελάσκο που αποτελεί έναν από τους επιτυχημένους προπονητές βόλεϊ όλων των εποχών μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport» δήλωσε:

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο  www.fosonline.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ