1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2020 21:23

Ιταλία: Ο Μάρκο Γκασπάρι νέος προπονητής της Μόντσα

Συνεχίζονται οι καραμπόλες προπονητών στην Ιταλική λίγκα γυναικών. Ο  Μαρκο Γκασπάρι είναι ο νέος προπονητής της Μόντσα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της διοικησης του Ιταλικού συλλόγου.

Ο 30 χρονος Γκασπάρι που την φετινή σεζόν ήταν στον πάγκο της Καλτσομαγκιόρε, και θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους τεχνικούς βόλεϊ στην γειτονική χώρα, σχολίασε στις πρώτες του δηλώσεις για την μετακίνηση του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που φτάνω σε μια φιλόδοξη ομάδα όπως η Μόντσα η οποία έχει σημειώσει αξιοσημείωτη ανάπτυξη τα προηγούμενα χρόνια. Το να είσαι μέλος αυτου του συλλόγου και αυτής της ομάδας είναι μια πρόκληση.

Μου αρέσει να έχω σημαντικές προκλήσεις και για αυτόν τον λόγο, έχω το κίνητρο να προσπαθήσω να φέρω το σύλλογο όσο το δυνατόν ψηλότερα. Τις επόμενες μέρες θα έχω συνάντηση με την διοίκηση για να ξεκινήσουμε τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ