1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-04-2020 14:30

Γερμανία: Αποσύρθηκε απο την ενεργό δράση η Ντενίς Χάνκε

Αυλαία στην ένδοξη καριέρα της έριξε και επίσημα με προσωπική της ανάρτηση στο f/b, η γνωστή Γερμανίδα πασαδόρος της Σβέριν, Ντενίς Χάνκε.

Η 1μ83 πολύπειρη παίκτρια που έγραψε ιστορία στην Μπουντεσλίγκα αλλά και με την φανέλα της εθνικής ομάδας, αποφάσισε σε ηλικία 31 ετών να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να ξεκινήσει προπονητική καριέρα στο πάγκο ομάδας μικρότερης κατηγορία, το όνομα της οποίας θα ανακοινώσει σε λίγες εβδομάδες.

Η Χάνκε κρέμασε  την φανέλα της μετά από εντυπωσιακή καριέρα που μεταφράζεται σε 240 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό πρωτάθλημα των γυναικών , ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό του 2013, χρυσό μετάλλιο στο European League, ενώ το 2009 βρέθηκε στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου του Grand Prix της FIVB.

Σε συλλογικό επίπεδο, αγωνίστηκε στην Σβέριν όπου αποτέλεσε και εμβληματική παίκτρια της πρωταθλήτριας Γερμανίας, στην Τουρκία (Εξατσίμπασι), στην Πολωνία (Βρότσλαβ), κατέκτησε 6 πρωταθλήματα Γερμανίας, 3 Κύπελλα Γερμανίας, 2 Σούπερ Καπ, και αναδείχθηκε δύο φορές MVP της Μπουντεσλίγκα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ