1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-04-2020 18:54

Καταγγελία της Χεμπάρ του Αλεξίεφ για παράνομη στέψη της Νεφτοχιμίκ

Η ανάδειξη της Νεφτοχίμικ ως πρωταθλήτρια για τη σεζόν 2019-20 χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, προκάλεσε αντιδράσεις στις υπόλοιπες ομάδες, με την Χεμπάρ του Τοντόρ Αλεξίεφ να προχωράει σε καταγγελία κατά της απόφασης της Βουλγαρικής λίγκας.
Σύμφωνα με την καταγγελία των διοικούντων της Χεμπάρ, η απόφαση να αναδειχθεί πρωταθλήτρια η Νεφτοχιμίκ χωρίς την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι παράνομη, καθώς στην προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρεται ότι δεν γίνεται να βγει πρωταθλητής χωρίς την διεξαγωγή των πλέι οφ. Επίσης προσθέτουν πως δεν αναφέρεται πουθενά για ανάδειξη πρωταθλήτριας σε περίπτωση που συντρέχουν λόγοι αναβολής των αγώνων παρά μόνο μεταφορά των αγώνων σε άλλη ημερομηνία.

Ο πρόεδρος της Χεμπάρ Αλεξάντρερ Ιβάνοφ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η καταγγελία μας είναι πλήρως λογική και επίσημη. Απορώ πως το διοικητικό συμβούλιο της βουλγαρικής λίγκας πήρε τέτοια απόφαση, χωρίς να γνωρίζει τους κανονισμούς. Η απόφαση δεν είναι νόμιμη και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να διορθωθεί αυτή η αδικία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ