1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-04-2020 13:58

Πολωνία: Ραντεβού σε μεγάλο τουρνουά μπιτς βόλεϊ

Καλοκαιρινό τουρνουά μπιτς βόλεϊ με τις κορυφαίες ομάδες ανδρών και γυναικών, γνωστοποίησε ότι ετοιμάζει η Πολωνική Λίγκα ανδρών, για να αποζημιώσει του φιλάθλους του βόλεϊ, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να χαρούν τα πλέι οφ των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, αφού η πανδημία του κορονοϊού στοίχισε την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τους κανονισμούς βρίσκονται σε διαβούλευση και, μόλις η κατάσταση στην Πολωνία σταθεροποιηθεί, η Λίγκα θα ενημερώσει για τις ημερομηνίες έναρξης των τουρνουά.

 Να σημειωθεί οτι η Πολωνία διέκοψε τα πρωταθλήμτα της, ανακηρύσοντας μονο πρωταθλήτρια στις γυναίκες την Κέμικ ενω στους ανδρες δεν έβγαλε πρωταθλητή επειδή δεν ειχε τελειώσει η κανονική περίοδος. 'Ετσι τελείωσε απότομα και η σεζόν για τους διεθνείς μας παίκτες, Ολγα Στράντζαλη και Θανάση Πρωτοψάλτη, οι οποίοι αγωνίστηκαν παράλληλα σε Λογκιένοβο και Ράντομ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ