1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-04-2020 11:26

Τελευταίο «τανγκό» και για το πρωτάθλημα των ανδρών στην Αργεντινή

Τέλος είχαμε και στο φετινό πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών στην Αργεντινή, μετά την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού,  και μάλιστα χωρίς ανάδειξη πρωταθλητή.

Η επαγγελματική Λίγκα ανδρών της Αργεντινής (ACLAV) και οι τέσσερις σύλλογοι της χώρας που προκρίθηκαν στους ημιτελικούς πλέι οφ του πρωταθλήματος, αποφάσισαν ομόφωνα για τον τερματισμό της φετινής Λίγκα (LVA), μετά τα συνεχή κρούσματα και την αύξηση θανάτων που έχουν σημειωθεί στις περισσότερες πόλεις της  Νοτιοαμερικάνικης χώρας. 

 Μετά την απόφαση, αυτή, η LVA 2019/2020 ανακοίνωσε ότι δεν θα αναδείξει πρωταθλητή ενώ η πρώτη ομάδα της κανονικής περιόδου θα λάβει μέρος στην διοργάνωση του South American Club Championship (Νοτιομερικάνικο πρωτάθλημα συλλόγων) 

Η τελική κατάταξη των υπόλοιπων τριών ομάδων θα καθοριστεί από το επόμενο διοικητικό Συμβούλιο της ACLAV ενώ την ίδια τύχη αναμένεται να έχουν και τα πρωταθλήματα γυναικών και άλλων μικρότερων κατηγοριών της χώρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ