Εκτυπώστε τη σελίδα
31-03-2020 17:40

Τέλος και στη Βουλγαρία με πρωταθλητές την Νεφτοχίμικ Μπούργκας και την Μαρίτσα Πλόβντιβ

Η Βουλγαρία προστέθηκε στις χώρες που διέκοψαν οριστικά τα πρωταθλήματά τους λόγω του κορονοϊού και ανέδειξαν πρωταθλητές σε άνδρες και γυναίκες μέσω της κατάταξης στον βαθμολογικό πίνακα.

Στους άνδρες με δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, η Νεφτοχίμικ Μπούργκας κατέκτησε το πρωτάθλημα ως 1η με 6 βαθμούς περισσότερους από την 2η Χεμπάρ, ενώ στις γυναίκες η Μαρίτσα Πλόβντιβ πήρε τον τίτλο όντας αήττητη μετά από 19 αγώνες και με μόλις ένα χαμένο σετ και στο +17 από την 2η Λέφσκι Σόφιας.

*Στη φωτό η Νεφτοχίμικ Μπούργκας.

Σχετικά άρθρα

  • Καταγγελία της Χεμπάρ του Αλεξίεφ για παράνομη στέψη της Νεφτοχιμίκ
    Η ανάδειξη της Νεφτοχίμικ ως πρωταθλήτρια για τη σεζόν 2019-20 χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, προκάλεσε αντιδράσεις στις υπόλοιπες ομάδες, με την Χεμπάρ του Τοντόρ Αλεξίεφ να προχωράει σε καταγγελία κατά της απόφασης της Βουλγαρικής λίγκας.
  • ΕΣΠΕΔΑ: Τηλεδιασκέψεις με τα σωματεία για την «βιωσιμότητα» των πρωταθλημάτων
    Επαφές μέσω τηλεδιασκέψεων, ξεκινάει από σήμερα η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. με τους εκπροσώπους σωματείων ανά κατηγορία, ώστε να αναλυθούν, τα προβλήματα που έχουν προκύψει στο βόλεϊ από το λουκέτο των πρωταθλημάτων και των εγκαταστάσεων που έχει προκαλέσει, η πανδημία του κορονοϊού.
  • Όταν ο πλανήτης σταμάτησε να παίζει βόλεϊ
    Ο Κορονοϊός κατάφερε να υποχρεώσει εώς τώρα 49 πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο, ανάμεσα σε αυτά και το δικό μας εθνικό, να αναστείλουν προσωρινά κάθε αγωνιστική δραστηριότητα ενώ 16 ομοσπονδίες αποφάσισαν να κατεβάσουν οριστικά ρολά για φέτος και να ανακηρύξουν τους πρωταθλητές των κατηγοριών τους ή να τελειώσει η σεζόν χωρίς πρωταθλητή, μετά από νέα τροποποίηση των συστημάτων διεξαγωγής τους, η οποία προέκυψε μετά από συνολική κοινή λύση με τα συμμετέχοντα σωματεία.
  • Κορονοϊός: Το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού βρίσκεται σε καραντίνα (vid)
    Όταν η επιστημονική φαντασία γίνεται πραγματικότητα… τρία δισεκατομμύρια άνθρωποι σε περίπου 70 χώρες έχουν τεθεί σε καραντίνα προκειμένου να ανακοπεί η εξάπλωση του Covid-19, σύμφωνα με μια νέα καταμέτρηση του γαλλικού πρακτορείου AFP.
  • Κορονοϊός: Ο Καναδάς αποσύρθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες
    Ενώ ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη Δ.Ο.Ε. για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο το καλοκαίρι του 2020, ο Καναδάς πήρε την απόφαση να μην στείλει καμία ομάδα του στην Ιαπωνία.