1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2020 21:30

Η Λούμπε μπαίνει πάλι στο γήπεδο και προκαλεί αντιδράσεις στην Ιταλία

Την επιστροφή στις προπονήσεις ανακοίνωσε η Λούμπε Τσιβιτανόβα, η οποία προκάλεσε και πολλές αντιδράσεις στην Ιταλία με αυτήν την απόφαση. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπονήσεων, οι οποίες θα περιλαμβάνουν μόνο ασκήσεις στο γυμναστήριο και πέρνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις από τον COVID-19.

Η απόφαση αυτή έχει φέρει πολλές αντιδράσεις από τον απλό κόσμο αλλά και από άλλες ομάδες που έχουν διακόψει πλήρως τις προπονήσεις και κατακρίνουν την επιλογή αυτή της Λούμπε, σε μία περίοδο πολύ κρίσιμη για την Ιταλία με την πανδημία του κορονοϊού.

Τα μέτρα ασφαλείας που θα πάρουν οι Ιταλοί θα περιλαμβάνουν απολύμανση κατά την είσοδο του αθλητή στο γήπεδο και αφού φορέσει ειδικά παπούτσια θα μπορεί να εισέλθει στον εσωτερικό χώρο. Επίσης το ιατρικό επιτελείο θα τους παίρνει τη θερμοκρασία, ενώ θα πρέπει να τηρηθεί απόσταση δύο μέτρων. Το πρόγραμμα γυμναστικής θα γίνεται σε δυάδες και με την ολοκλήρωση κάθε προγράμματος θα γίνεται απολύμανση στον χώρο.

Η Τσιβιτανόβα Μάρκε είναι παραθαλάσσια πόλη και βρίσκεται στην κεντρική Ιταλία, 4 ώρες μακριά από το Μιλάνο. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ