1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-05-2013 22:31

Γιόρτασε μαζί με τους ασθενείς

Οχτώ μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας, ο Τζιάκομο Σιντίνι έκανε πράξη αυτό που είχε πει λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος του 5ου τελικού του ιταλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Πιατσέντσα.




Ο πασαδόρος της Τρεντίνο βρέθηκε στο μαζί με την σύζυγό του, Αλέσια, και την κόρη του, Καρολίνα, στο ογκολογικό τμήμα του "Santa Maria della Misericordia» στην Περούτζια, για να γιορτάσει την κατάκτηση του τροπαίου μαζί με τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και βέβαια τους ασθενείς του θεραπευτηρίου.

Για τρεις ώρες ο MVP του 5ου τελικού, επισκέφτηκε τους θαλάμους των ασθενών φέροντας μαζί του και τα δύο τρόπαια. «Ήθελα πολύ να έρθω εδώ, το συντομότερο δυνατό, και να μοιραστώ αυτή την όμορφη νίκη, με τους ασθενείς. Η επίσκεψή μου σήμερα δεν είναι μόνο ένα ευχαριστώ, αλλά και ένα μήνυμα ελπίδας για τους ασθενείς με καρκίνο. Δδεν πρέπει να χάσουν τν πίστη τους. Ενάμιση χρόνο πριν ήμουν στην ίδια κατάσταση. Θέλω να συνεχίσω τον αγώνα για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση και να βρούμε τον καλύτερο τρόπο να συμβάλουμε ενεργά στην έρευνα αντιμετώπισης», δήλωσε.

Θυμίζουμε ότι ο Σιντίνι έμεινε μια σεζόν εκτός δράσης, καθώς διαπιστώθηκε ότι πάσχει από λευχαιμία. Όμως κατάφερε να την ξεπεράσει και σαν επιστέγασμα, με την δική του συμβολή, η Τρεντίνο κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας, για να πάρει ό ίδιος το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη.




Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ